Logo TP Solar

“Annegien is een kundige, creatieve en betrouwbare videomaakster. Ze heeft nu al verschillende keren een unieke video gemaakt met een eigen heldere boodschap. Op deze manier krijgt elke productie iets anders en iets speciaals. Annegien weet de kern van de boodschap die wij als bedrijf willen overbrengen goed samen te vatten en weer te geven. Ze denkt echt met ons mee en neemt werk voor ons uit handen. Bovendien is ze erg prettig om mee samen te werken. TPSolar is zeer tevreden. Wij kunnen Monkey Motions aan iedereen aanbevelen.”

Emma Hendriks, TP Solar B.V.

“Ik werk nu zo’n twee jaar samen met Annegien en Vintura al een paar jaar langer. Voor alle filmopdrachten bereid ze zich grondig voor, luistert ze goed naar onze wensen, en geeft ook haar eigen mening waar nodig. Tijdens events is ze prettig onopvallend aanwezig; op zoveel mogelijk plekken tegelijk en ze stelt mensen snel op hun gemak als ze voor de camera moeten staan. Ik zie dat zowel collega’s als relaties het plezierig vinden om met Annegien samen te werken. Het editen van video’s doet ze snel en ze weet vaak de juiste toon te vinden. Gaandeweg onze samenwerking is Annegien steeds meer advies gaan geven over de inhoud van de video door zich steeds beter te verdiepen hoe we onze boodschap zo effectief mogelijk over kunnen brengen en wat de doelgroep raakt. Dat maakt haar niet alleen een prettige, maar ook een volwaardige samenwerkingspartner.”

Natasja Hogendoorn, Manager marketing/ communicatie

“Annegien heeft verschillende opdrachten uitgevoerd voor de afdeling Marketing en Communicatie van Bouwinvest. Van verslaglegging van beurzen tot promotiefilmpjes en presentaties. Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met Annegien. Ze denkt altijd goed mee, is creatief, flexibel en weet ons iedere keer positief te verrassen. Ze levert altijd goede kwaliteit binnen de gestelde deadlines. Kortom, wij doen graag zaken met haar en zouden dat zonder twijfel ook anderen aanbevelen.”

Afdeling marketing & communicatie Bouwinvest REIM

CPLG logo master_RGB

“De samenwerking met Monkey Motions ging erg postief. Vooraf een goede afspraak gehad waarbij Annegien ook advies vanuit haar expertise gaf. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Vooraf hadden we duidelijk alles doorgesproken waardoor de dag zelf alles was voorbereid en er mooie beelden uit kwamen. Ook de gasten waren erg over Annegien te spreken en over haar positieve vibe op de dag. Het eind resultaat was absoluut naar alle wensen die wij vooraf hadden. Dit was precies wat we wilden. Ik zou Monkey Motions absoluut aan iedereen aanbevelen.”

Maud Rambonnet, Brandmanager CPLG

AKO Logo voorstel t FC

“Annegien maakt voor AKO de social video’s ter promotie van onze pop-up store in Utrecht. Annegien is van grote toegevoegde waarde. Ze is pro-actief en adviserend en heeft veel kennis op het gebied van video marketing. Ze adviseert ons over de juiste aanpak en komt met een pakkend format en script. Ook heeft ze ons voorzien van bruikbare tips op het gebied van SEO. Het bereik van ons laatste filmpje op Facebook was dan ook meer dan 100K! En buiten dit is Annegien gewoon een heel prettig persoon om mee samen te werken!”

Marjolein Pleune, Manager marketing/communicatie

Videomarketing

“We waren op zoek naar iemand die een campagne-video kon maken voor onze campagne Het nieuwe koken. Ons doel was om met de video een groot publiek te bereiken, hen te informeren over de voordelen van inductie koken. Annegien kon ons goed adviseren over hoe we dit doel het beste konden bereiken.
Het resultaat was een video aangeleverd waar we erg blij mee waren.
De campagne heeft het enorm goed gedaan. De video is honderden keren bekeken en zorgde voor veel betrokkenheid en interactie op onze social media kanalen. Annegien communiceert helder en is prettig om mee te werken. Bij een volgend project zouden wij zeker weer met Annegien samenwerken.

Monisha van Heteren, Projectleider campagnes Natuur & Milieu

pp logo_liggend_transparant

“Annegien werkt nauwkeurig, is flexibel en denkt met je mee om de mooiste videoproducties neer te zetten. Ik zou haar bij ieder bedrijf aanraden voor kwalitatieve mooie video’s en hoop nog vaak met haar samen te werken.”

Elske Fontein, Content Strateeg

Overige klanten